De første spæde skridt tages …

Her sidder jeg med sommerfugle i maven og skriver mit første blogindlæg i mit nye liv som selvstændig. Jeg om nogen burde da være stålsat sikker på, at jeg har kastet mig over det rigtige. Så hvorfor bliver jeg pludselig usikker på mit eget værd?

Jeg har arbejdet med styrkebaseret udvikling og feedback i 7 år, og jeg har aldrig tvivlet på, at jeg faktisk ved noget om det her. Hvad handler tvivlen mon om?

Det handler om kernen af styrkebaseret udvikling. Nemlig om, hvad der sker, når vi bevæger os uden for vores komfortzone og skal udføre opgaver, som vi ikke føler os kompetente til.

Med livet som selvstændig kommer regnskaber, sociale medier, markedføring, prissætning og en hel masse andre ting, som jeg endnu ikke ved noget om, muligvis ikke er kompetent til, og som måske heller ikke har min interesse.

Trivsel, motivation og talent går hånd i hånd med, at vi får lov til at dyrke det, vi er gode til. At sætte fokus på vores styrker, det vi lykkes med, og give det lov til at gro.

Det er det, jeg vil med Styrkeriget. Stille skarpt på, hvordan både medarbejder, firma og kunder kan vinde på, at vi sætter fokus på vores successer frem for vores fejl.

“If we want to learn about success, we must study it” – Marcus Buckingham

Tak, fordi du læser med.

-Henriette

Udgivet i Nyt fra styrkeriget.

2 kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *