Mordgåde

Krimikonsulenterne

Personaledag, temadag eller sommefest? Løs en mordgåde og lær om jeres styrker.

En kollega findes død på jeres arbejdsplads, og politiet mistænker, at et mord har fundet sted. Inden I ved af det, er I viklet ind i arbejdet med at løse mordgåden. Undervejs i jeres detektivarbejde støder I på nogle af firmaets vrangsider, og får fokus på alt det unikke I kan. Fordomme ser dagens lys, og I kommer til at grine af alle jeres underlige vaner. Det bliver en dag hvor I ser jer selv i et nyt perspektiv,  og hvor I opdager, hvordan omverden ser på jer. Undervejs dukker der nye spor op i sagen, og I kommer på arbejde med at afdække morderens færden op til mordet, og hvilke kollegaer der har befundet sig i nærheden da mordet fandt sted. Men hvem er morderen, hvad er det egentlig kollegaen har været igang med at ændre på jeres arbejdsplads. Hvad er det egentlig I kommer til at savne mest, når jeres afdøde kollega er væk?

Løs en mordgåde og lær om jeres styrker bliver dirigeret af Krimikonsulenterne som består af stand-up komiker Henrik Krogh og process-facilitator Henriette Bisgaard. Med krimikonsulenterne har I fuldt fokus på at løse mordgåden, samle beviser og spor, mens vi med kærlig hånd, hjælper jeg med at stille skarpt på jeres styrker, hvilken virksomhed I er, og hvad I går og tror om hinanden.  Dagen er underholdende, udfordrende, kræver teamwork, mod og gode lattermuskler.

Dagen fungerer også som et afsæt til at se lidt indad i egen virksomhed. Dagen får jer til at  reflektere over, de ting I tager for givet, og hjælper jer til at se jeres styrker.

Du kan læse meget mere om krimikonsulenternes arbejde, og booke din næste sammenkomst, temadag eller personaledag på krimikonsulenterne.dk

Krimikonsulenterne

Krimikonsulent Henrik Krogh

Krimikonsulenterne

Krimikonsulent Henriette Bisgaard