Slip MUS’en fri

Hvorfor fik jeg egentlig en grå mus, når vi havde aftalt til MU-samtalen, at den skulle være pink?

Det er tid til den årlige MUS. Hvem slipper den fri, og hvem gider egentlig besvære sig med at samle den op igen inden næste år?

Det er hårdt arbejde at lave MU-samtaler og endnu hårdere arbejde at skabe værdi af dem. Med en kombination af god forberedelse, konkrete målinger, systemisk styrkebaserede samtaler og benhård opfølgning bliver MU-samtalen jeres virksomheds stærkeste redskab.

Hvert år afsætter vi som samfund en uanet mængde timer af til at tage temperaturen på hver enkelt medarbejder. Alt for ofte bliver samtalen for overfladisk og der bliver ikke fulgt op på jeres aftaler. Slip-musen-fri klæder jeres medarbejdere, ledere eller mellemledere på, til at få det bedste ud af en MU-samtale.

Det er win-win for alle parter.

“Henriette besidder en stor portion empati, som hun bruger når hun navigerer i en samtaler. Uanset hvad tallene eller graferne på papiret du har udfyldt viser, kan du være sikker på, at den samtale du skal have med hende, kommer til at tage udgangspunkt i dig og dine behov her og nu. Der er ingen dømmende blikke, ingen forudindtaget holdning, kun et ønske om at finde frem til dine ønsker og drømme for dit arbejdsliv. Henriette viste mig vejen til at tage et stort, men vigtigt skridt i min karriere og i mit liv, og det er jeg hende evig taknemmelig for.”

Ida Lund, København, skuespiller og tegnsprogstolk.