Hvad er Styrkeriget?

Styrkeriget tilbyder dig et andet mindset. Et mindset som navigerer efter styrker og viser taknemmelig overfor muligheder. Styrkeriget har fokus på mennesker og trivsel, ikke på kontrol og fejlfinding. Styrkeriget er optaget af, hvad vi selv og andre lykkes med.

Riget er styrkeriget. Velkommen til. 

Hvem er Henriette Bisgaard?

Henriettes force er at lede mennesker, møder og processer i en retning, der giver mening og energi. Hun har arbejdet med styrkebaseret feedback og ledelse siden 2009. Oprindelig er hun uddannet tegnsprogstolk og har derefter uddannet sig til projektleder, leder, supervisor og facilitator. Henriette er god til at lytte og tør godt stille spørgsmål, der gør ondt, men gavner. Hun har det bedst, når det lykkes, at få mennesker til at tro på eget potentiale og styrkerne i sig selv.

Styrkerigets mission

Styrkeriget har fokus på det der styrker og det der virker. I Styrkeriget fokuseres i højere grad på de 80% som lykkes, end på de 20% som ikke lykkedes. Gennem styrkebaseret feedback, teamwork, trivselsarbejde og bedre MU-samtaler, kan Henriette hjælpe med at finde den enkeltes motivation og teamets high performance. Trivsel, motivation og talent går hånd i hånd med, at vi får lov til at dyrke det vi er gode til.

Hvad kan du få hos Styrkeriget?

Styrkeriget hjælper organisationer med at se muligheder for at lykkes med noget af det der er svært. Marcus Buckingham siger: “Hvis du vil have succes, må du granske i og dyrke dine succeser”. Er et team, eller en proces kørt fast, hjælper Styrkeriget med at sætte fokus på det, der lykkes, fordi mennesker udvikler sig bedst i et positivt miljø. Ønsker I øget fokus på trivsel, eller et oplæg omkring hvordan et styrkebaseret mindset kan højne jeres performance, så er Styrkeriget det rette sted for jer.