Ida Lund

“Henriette besidder en stor portion empati, som hun bruger, når hun navigerer i samtaler. Uanset hvad tallene eller graferne på papiret, du på forhånd har udfyldt, viser, kan du være sikker på, at den samtale, du skal have med hende, kommer til at tage udgangspunkt i dig og dine behov her og nu. Der er ingen dømmende blikke, ingen forudindtaget holdning, kun et ønske om at finde frem til dine ønsker og drømme for dit arbejdsliv. Henriette viste mig vejen til at tage et stort, men vigtigt, skridt i min karriere og i mit liv, og det er jeg hende evigt taknemmelig for.”

Solveig Højgaard

“Henriette har ledt os gennem en dag, hvor medarbejdernes styrke var i fokus. Hun er kompetent, og har en solid faglig tilgang til arbejdet med det styrkebaserede. Det at få alles styrke bragt i spil, både i det individuelle arbejde, men også i teamarbejdet, har gjort en mærkbar forskel for os. Det er meget motiverende og en tydelig drivkraft, at vi har fokus på hinandens og egne styrker. En god måde at komme fejlfinderkulturen til livs.”

Sif Gerding

“Henriette er altid tillidsvækkende og engageret i sit møde med andre. Når man har Henriette med i et forløb, ved man altid, at der følger høj kvalitet med. Hun er god til at holde tråden og sørge for, at alle er med. Hun underviste hele vores organisation i styrkebaseret udvikling og formåede at få begrebet helt ind under huden på os med både praksis og teori.”

Ole Vestergaard

”Mine kolleger og jeg havde stort udbytte af kurset. Specielt styrkekortene var et godt værktøj til samtaler, der gav mening for os i vores daglige arbejde. Vi har altid arbejdet godt sammen; dog medførte Henriettes kursus, at vi kom endnu tættere på hinanden. Vi blev dermed mere robuste til at klare de mange udfordringer, der hører med til højskolelivet.”

Kristine Røjel

“I 2017 havde jeg som leder et team, som i sit udgangspunkt havde det godt sammen, men som manglede en kultur for konstruktiv feedback. Flere medarbejdere havde givet udtryk for, at de savnede denne feedback men følte, at de manglede redskaber til at give og modtage, så feedbacken kunne modtages konstruktivt. Henriette faciliterede en dag i forbindelse med en kompetenceweekend. Det startede med et oplæg om styrkebaseret feedback, og herefter arbejdede medarbejderne med dette resten af dagen. Selve dagen forløb flydende, og Henriette var åben og lyttende overfor vores behov. De værktøjer, som medarbejderne fik med, gav udbytte fra dag 1. Det var nemt for medarbejderne at oversætte værktøjerne til deres hverdag, og der opstod hurtigt en kultur, hvor feedback blev givet og modtaget med en tillid til, at vi gør det, fordi vi vil hinanden det bedste. Ydermere kan værktøjerne overføres til alle niveauer i en organisation og i den enkelte persons hverdag. Henriette får min varmeste anbefaling.”

Dorthe Nuunu Rasmussen

“Henriette skulle supervisere mig på en tolkeopgave. Og er der noget mere nervepirrende, end at en dygtig og erfaren tolk skal supervisere en?! Men Henriette fik mig til at føle mig tilpas fra start. Jeg følte ikke, der var en, der sad og tog noter om, hvordan jeg udførte mit arbejde, og den feedback jeg fik, gjorde mig opmærksom på mine styrker. Det var konstruktivt, det jeg fik, og jeg kan bruge det den dag i dag.”