Styrkesamtaler

Har du brug for fornyet styrke til at komme videre?

Står du ved en skillevej eller foran en svær beslutning, så kan styrkesamtaler være nøglen til igen at se lyst på din situation. En 1-1 styrkesamtale bygger på det styrkebaserede mindset og har derfor fokus på at hjælpe dig til at se dine muligheder, det du allerede er lykkedes med, det der giver dig energi, og der hvor du finder dine største styrker. Når vi mennesker fra tid til anden rammes af tvivl, eller håbløshed, skyldes det ofte at vi står i en situation, hvor vi ikke har det “som en fisk i vandet”. Sagt med andre ord, forhindres vi af en eller anden grund i, at kunne sætte vores fulde potentiale i spil, bruge alle de styrker vi rummer, og på den måde skabe flere flow-tilstande for os selv. 

Styrkesamtaler er yderst effektive til at se fornyet på dine ønskemål, og skabe de forandringer du ønsker.

Styrkesamtalen er en behovsbestemt fortrolig snak mellem os to, hvor det der optager dig er i fokus, og hvor jeg gennem styrkebaserede og nysgerrige spørgsmål, skaber refleksion og fornyet indsigt hos dig.

Du har mulighed for at booke en gratis forsamtale, som er et kort uforpligtende møde på ca. 15-20 min., hvor du kan høre mere om hvad vi kan tilbyde, og se om der er kemi.

Garanti: Er du ikke tilfreds efter første samtale, får du pengene retur.

Pris: 800 kr. (inkl. moms) pr. samtale. Klippekort: 3.000 kr. (inkl. moms) for 5 samtaler.